Sammen om motiverede medarbejdere og bedre arbejdspladser

Company top billede
Hos os er tilfredshed i højsædet; både vores kunders tilfredshed og vores egne medarbejderes tilfredshed. Derfor gør vi en dyd ud af at være den bedste arbejdsplads, vi kan være – og hjælpe dig med at skabe de optimale rammer for din organisation. Ved at praktisere det, vi prædiker, kan vi nemt skære lige ind til kernen af dit behov – deraf navnet A Close Shave.
Sådan samarbejder vi:
Company - Kultur billeder
Et langt og frugtbart samarbejde er målet

De gode relationer sætter vi øverst på dagsordenen. Vi leverer nemlig den bedste ydelse, når vi kan komme helt ind i varmen. Vi sværger til vidensdeling, når det handler om intern kommunikation, men også i vores sparring med kunder. Gennem dialog og evaluering kan vi skræddersy den bedste løsning til dig.

Vi er ambitiøse – også på dine vegne

Vi er løsningsorienterede og idérige. En heldig kombination, da det betyder, at vi typisk har mere end ét forslag til, hvordan vi kan komme en udfordring til livs. Vi præsenterer dig både for de løsninger, som ligger lige til – såvel som dem, der åbner helt nye muligheder.

Company - Kultur billeder (1)
Cases oversigtsbilleder
Vi har flere års erfaring i bagagen

A Close Shave har eksisteret siden 2003, og vi er i konstant udvikling. Vil du lære mere om vores ambitioner, visioner og historie? 

Vi skaber flotte resultater, men det er ikke den eneste grund til at arbejde med os
Vi er en digital schweizerkniv

Lille hold, stort talent… og en tydelig forkærlighed for spidse metaforer. Men vi lyver ikke, når vi siger, at vi er skarpe som japansk stål. Vi evner at bistå dig med en række fintslebne kompetencer.

6
Vores support er i top

Vores kunder har forskellige behov, men fælles for dem er en travl hverdag. Derfor nytter det ikke noget, at de skal vente på svar, når de mangler support. Heldigvis svarer vi typisk inden for en time, senest inden for et døgn.

8
Vi tør satse

Hos os er der ikke langt fra idé til handling, og der er ikke langt mellem de gode idéer. Derfor har vi altid nye projekter at kaste os over, og vi er ikke bange for at komme ud over vores komfortzone. Prøv selv at udfordre os.

Vi skaber resultater
Vi skaber overblik

Uanset om du skal have hjælp til at udarbejde en strategi, drifte din interne kommunikation eller evaluere på dine medarbejderes præstation, gør vi det komplekse konkret – bl.a. ved hjælp af den sociale vidensdelingsplatform Academy.

Mød holdet

Kendetegnende for alle i A Close Shave er godt humør, god humor og skyhøj arbejdsmoral. Skriv til en medarbejder, hvis du er nysgerrig på at høre om deres unikke kompetencer. Er valget for svært? Tag en dyb indånding og fang os kollektivt på dontpanic@acloseshave.com, så matcher vi dig med den bedste konsulent til opgaven.

Pssst. mød også vores advisory board her.

Robin Andersen
CEO & Founder
Henrik Abel Larsen
System Architect
Marie Dørge
Head of Strategic Business Development
Helene Haugaard

Head of Product Development
Emilie Hyllested Andersen
Customer Success Manager
Anja Borg
Customer Success Manager
Maria-Lykke Stage
Customer Success Manager
Andreas Koch Rasmussen
Customer Relations Manager
Jesper Green
Legal Advisor
Mikkel Glahn
Special Advisor
Vil du arbejde med kommunikation og medarbejderudvikling?
Frisk talent er altid velkomment
Scroll to Top