Optimér din interne kommunikation, medarbejdertræning og performance tracking gennem én platform: Academy.

Den digitale arbejdsplads stiller nye krav til organisationer, da medarbejdere forventer gennemsigtighed, tilgængelighed, personaliserede feeds og en klar rød tråd mellem online og offline aktiviteter. For at understøtte disse behov er der brug for en platform, der kombinerer elementer fra Customer-, Learning- og Performance Management Systems – suppleret med velkendte funktioner fra sociale medier, der giver plads til brugergenereret indhold, digitale fællesskaber og gamification. 

Vi mener at have fundet det hele i en social vidensplatform. Byd velkommen til Academy!

Med vores Academy-platform kan du styrke vidensdeling, træne medarbejdere, øge motivationen og monitorere performance for at sikre høj service, effektiv ledelse og langvarig profit.

Features, som kommer hele organisationen til gode
“Vi har i HiFi Klubben prøvet de fleste typer af online-træning og kommunikationsværktøjer, der findes. Men vi har aldrig prøvet andre systemer, der var lige så engagerende og motiverende for medarbejderne, som Academy har vist sig at være.”

— Christoffer Arensbach, CEO, HiFi Klubben

Vi udmærker os på tværs af brancher
Se, hvordan vi arbejder med andre i din sektor
Vores kunder ville ikke være tilfredse, medmindre vi kunne garantere …
White label-løsning

Skab genkendelighed med dit logo og brand-farver, der gør platformen til din egen. Så sikrer du sammenhæng mellem den digitale og fysiske arbejdsplads. 

sikkerhed
Høj brugersikkerhed

Gennem vores systemvilkår og privatlivspolitikker skaber vi tryghed og sikrer 100% GDPR-compliance. Vi bruger danske servere og garanterer sikkerhedsmæssigt vedligehold.

Integrationsdygtig

Bind Academy sammen med de systemer, I allerede anvender i organisationen, for at frigive ressourcer og give ledere og medarbejdere endnu flere indsigter.

Kontinuerlig udvikling

Academy-platformen opdateres månedligt med nye udviklinger. Academy vokser sammen med dig og holder aldrig op med at overraske.

Stadig i tvivl, om Academy er for dig?

Academy er en dynamisk web-platform, der skal opleves. Platformen er fleksibel og kan skræddersyes til det specifikke fokus, der bedst understøtter dit mål. Lad os vise dig, hvordan vi har imødekommet andres udfordringer, så du kan beslutte, om platformen er den rette for dig.

Sparring og rådgivning

Når du vælger Academy, får du A Close Shave med i handlen. Vi er platform-eksperter, der har arbejdet med opbygning, udvikling og drift af Academy siden 2011. Som Academy-kunde hos os drager du dermed nytte af vores erfaringer, og vi hjælper dig med at lægge den optimale strategi for både opbygning og implementering.

Rom blev ikke bygget på én dag, men romerne havde ikke A Close Shave som samarbejdspartner. Vi hjælper dig med at opbygge Academy på rekordtid. 

Vores konsulenter kan hjælpe med alt fra overflytning af materialer fra jeres interne biblioteker, formgivning af nye trænings- og onboardingforløb, facilitering af opstartsaktiviteter og sågar den daglige drift. Academy sparer interne ressourcer, og med A Close Shave frigøres endnu mere tid til det, du er bedst til.

Sådan kommer du i gang

Vil du sætte skub i træningen, løfte din interne kommunikation og lade dine medarbejdere dele deres ekspertviden? Så er Academy for dig. Her er vores opskrift til succes:

  • Udpeg en dedikeret projektleder

Det er ingen hemmelighed: Nye systemer kræver ressourcer at starte op. Find derfor ildsjælen i din organisation – én, der både har overblikket og ekspertisen til at løbe med bolden.

  • Tænk ‘hvorfor’, så klarer vi ‘hvordan’

Vi er systemeksperter og kender alle Academys tricks. Men du kender din organisations behov og udfordringer. Det bedste resultat opnår du, når Academy er en digital spejling af din organisation.

  • Vær tålmodig – og modig

Forandring tager tid. Vær forberedt på, at det kan tage noget tid, før alle medarbejdere kommer helt ombord med jeres nye platform. Vær ikke bange for at hjælpe dem på vej, f.eks. ved at lukke ned for gamle, fragmenterede kommunikationskanaler.

Er du blevet nysgerrig på Academy-platformen?
Kontakt os for en uforpligtende snak om en løsning til jer
Scroll to Top