Content på tværs af flere platforme med samme høje kvalitet

Evnen til at fastholde fokus er essentielt for enhver organisation med noget på hjerte. Siden 2003 har A Close Shave udarbejdet, eksekveret og evalueret på kampagner, såvel som bistået en lang række kunder med digitalt content.

Kvalitet

Skab content, der sætter tommelfingeren på pause

Du kender det sikkert. Du scroller igennem en uendelig strøm af indhold, hvor størstedelen ikke gør særligt indtryk på dig. Hvordan undgår du, at dit indhold bliver scrollet forbi? Hvordan skaber du indhold, der er værd at besøge og interagere med? 

Hvad end du kommunikerer internt til organisationens medarbejdere eller producerer indhold på sociale medier til jeres loyale kunder, kender du sikkert udfordringen med at få læsningsprocenten til tops.

Hos A Close Shave har vi både de æstetiske, tekniske og skriftlige færdigheder, der skal til for at skabe show-stopping content. Vi udtænker kampagner, afvikler konkurrencer og laver både tekst- og grafikarbejde i høj kvalitet.

Det ved vi:
bliver der dagligt brugt på at interagere med digitalt indhold
0 timer
af informationen sendt til vores hjerne er visuel
0 %
af virksomheder outsourcer deres produktion af content
0 %
Engagerende internt content

Tag dine medarbejdere alvorligt

Ofte ser vi, at organisationer prioriterer målsætninger og resultater udadtil højt, mens den interne kommunikation sakker bagud. Man vil hellere fortælle omverdenen om sin virksomhed end at forstærke visionen internt. Men ifølge eksperterne er intern kommunikation “den lim, der gør, at en organisation hænger sammen”. 

Ideelt set bør virksomheder bruge tilsvarende ressourcer på det indhold, der deles internt, som det eksterne indhold. Med det mener vi ikke blot, at det er en god idé at korrekturlæse, inden du sender mails. Nej, internt content skal i lige så høj grad som det eksterne afspejle jeres brand, værdier og jeres målsætning. Det er desværre sjældent tilfældet, at energien er ligeligt fordelt.

Derfor har vi specialiseret os i intern kommunikation, i vidensdeling og i at skabe engagerende content til internt brug.

Vi hjælper med den interne kommunikation

Konkurrencer
Kampagner
Grafik og design
Content skabeloner

Føljetoner
Layout
Korrekturlæsning
Oversættelse

Formatering
Intern branding
Rådgivning
Strukturering

Digital strategi der rykker

Tag styringen og få dit budskab igennem

Selvom vi har en stor forkærlighed for intern kommunikation, er det ikke det eneste sted, vi kan hjælpe. Får du skrevet en god artikel, produceret en video eller skudt nye billeder, vil det i mange tilfælde være givtigt at disse også kan bruges eksternt. Vi koordinerer og producerer ofte content, som går på tværs af vores kunders kommunikationskanaler. Igennem vores nære samarbejde har vi hjulpet både store og små virksomheder med at hæve niveauet for deres online aktiviteter over en bred kam.

Dagens digitale landskab kræver sammenspil mellem billeder, tekst og video – på tværs af flere platforme. De sociale medier flyder over med indhold, og vi har få sekunder til at gøre indtryk. Indhold, der konverterer og genererer leads, kræver en målrettet indsats samt indblik i de nyeste trends og udviklinger.

Nyhedsbrev, Instagram feed, Facebook-annoncering, SEO-optimering og tracking. Det er bare et udpluk af de elementer, du skal have styr på, for at din digitale tilstedeværelse skaber værdi. 

Hos A Close Shave faciliterer, koordinerer og planlægger vi gerne dine digitale tiltag, så de giver mest muligt udbytte og understøtter målsætning og strategier.

Det skal der til
Tracking og analyse

Målgruppe indsigter
Performance tracking
Website analyse
SEO optimering

Strategi & planlægning

SoMe strategi
Content kalender
Brand-identitet
Årshjul

Appellerende content

Grafik
Tekstarbejde
Annoncer
Nyhedsbreve
Kampagner

"Vi har længe haft en ambition om at strukturere og målrette vores eksterne kommunikation. Samarbejdet med A Close Shave giver os det overblik og den struktur i hverdagen, som vi har manglet, og det er en stor lettelse for os."

Annegrethe Williams, Institutleder, Dansk NLP Institut KBH

Har du brug for en hjælpende hånd med content?
Lad os tage en kop kaffe og snakke om, hvordan vi kan hjælpe jer.
Lad os dele vores viden
Bliv klogere på hvordan A Close Shave arbejder med content og kampagner
Intern kommunikation: Hvor går det galt?
Sådan hjælper vi FynBus med chaufførtræning og sikring af god kundeservice
Sådan hjælper vi MASH med at sikre det høje serviceniveau og en stærk brandidentitet
Scroll to Top