Gør træning og e-læring nemt med Academy

Academy er platformen, der samler kommunikation, vidensdeling og kompetenceudvikling ét sted. Løft niveauet med et avanceret og brugervenligt LMS-system baseret på anerkendt videnskab og læringsteorier.

Træning og e læring
E læring

E-læring sikrer veluddannede, motiverede og trygge medarbejdere, der løfter bundlinjen og skaber resultater

E-læring er fællesbetegnelsen for hel eller delvis digital kompetenceudvikling. I en travl hverdag er det for mange virksomheder en udfordring at finde tiden til træning og undervisning. Derfor indeholder Academy også et modul til e-læring, så du kan udnytte tiden bedst muligt og opnå større fleksibilitet, idet dine medarbejdere kan træne hvor som helst og når som helst.

På Academy kan du nemt målrette træningforløb til store grupper eller udvalgte medarbejdere. Træningsmodulet strukturerer og forenkler onboardingprocesser, produktlanceringer og salgstræning.
E-læring kan dække alt fra:

Produktkendskab
Produktlancering
Kampagner
Salgstræning

Kompetenceudvikling
Systemtræning
On-site procedurer
Lederkursus

Onboarding
Preboarding
Compliance
Bæredygtighed

Sjovt, nemt, effektivt

Mød medarbejderne på deres hjemmebane

Det er efterhånden sjældent, at vi ikke står med mobilen i hånden, hvis vi har en ledig stund. Med Academy kan du udnytte dette. Platformen og læringsmodulet herpå kan tilgås fra alle devices. På den måde kan du lade det være op til medarbejderne selv, hvornår de har tiden og roen til at fokusere på læringen.

En sikker start er vigtig for nye medarbejdere, og en dårlig start kan være svær at komme videre fra. På Academy igangsættes nye medarbejdere automatisk med deres forløb, så snart de opretter sig på platformen. Herfra holder vi hånden under dem og kan med notifikationer og påmindelser sikre, at alle medarbejdere kommer trygt fra start til slut.

Motivér og engagér medarbejdere med relevant læring

Hos A Close Shave mener vi, det skal være sjovt at lære og tilegne sig ny viden. Denne filosofi hersker også på Academy. Derfor er platformen spækket med gamification-elementer, hvor medarbejderne løbende samler points, modtager digitale trofæer og kan konkurrere mod andre brugere. Træningsforløb opbygger vi med udgangspunkt i principper om blended learning, og vi sikrer en vekslen mellem on-site aktiviteter og digitalt indhold bestående af tekst, billede, video, quizzer og refleksionsspørgsmål. Brugen af gamificerede elementer ved indlæring er med til at bevare medarbejdernes motivation på den lange bane, hvilket skaber øget engagement.

Med mulighed for at kombinere flere læringsforløb huser Academy et utal af kombinationsmuligheder. Det gør, at du kan styre og prioritere, hvad der er vigtigst for specifikke medarbejdergrupper, samt hvornår materialet skal være gennemført. Du kan skræddersy dine egne forløb og lægge flere træningsforløb i forlængelse af hinanden. Dette kalder vi på Academy for et Skill Tree. På den måde tilbydes relevant og vedkommende læring for alle i virksomheden, uanset anciennitet.

Differentierede indlæringsmuligheder

Vi lærer alle forskelligt. Og forskellige læringsformer egner sig til forskellige opgaver afhængigt af emnet og formålet. På Academy kan du lagre viden i mange formater. Det er nemt at oprette og distribuere forskelligartet materiale, som skal indgå i jeres træningsforløb. Den viden, I bygger jeres forløb af, er tilgængelig, selv når forløbet er afsluttet. Academy fungerer dermed som en vidensbank og et opslagsværk, der kan genbesøges når som helst.

Et af de stærkeste virkemidler på Academy er, at platformen motiverer medarbejderne til at repetere viden og træningsforløb. Det sikrer, at viden bliver vedligeholdt – selv efter et træningsforløb er afsluttet. Academy opsamler informationer om hver enkelt medarbejders træningsprofil, og platformen kan dermed vurdere, hvornår en medarbejder er i farezonen for at glemme vigtig viden. 

Automatiserede reminders og features som ‘Dagens Spørgsmål’ sætter gang i gentagelsen (et spørgsmål, der præsenteres for medarbejderen dagligt, og som er udvalgt fra medarbejderens gennemførte certificeringer). Repetition er nemlig nøglen til at flytte tillært viden fra kort- til langtidshukommelsen – så viden over tid sætter sig på rygraden.

Vil du vide mere om , hvordan vi arbejder med repetition? Læs med her.

Få overblik og spar tid

Performance management gjort nemt

Når du har mange medarbejdere, som deltager i læringsforløb, er det afgørende med  mulighed for feedback og støtte for at sikre, at alle kommer i mål. Derfor har vi gjort performance management overskueligt og let på Academy. Som leder eller teamleder får du detaljeret data serveret direkte fra platformen og kan følge med i dine medarbejderes udvikling og præstationer. På den måde kan du sætte ind lige netop dér, hvor behovet er størst. 

Vi ved også, at tiden til administration af e-læring ofte er knap i virksomheder. Dette har vi selvfølgelig taget højde for. Academy gør det muligt at oprette automatiske invitationer, så hele afdelinger eller bestemte stillinger kan inviteres. Dermed sikrer du, at medarbejdere sættes i gang med de forløb, som er relevante for deres arbejde. Du kan derudover til- og frakoble medarbejdere til læringsforløb manuelt, hvis behovet skulle opstå.

Lad dine medarbejdere vokse med opgaven

Vi mener, det er vigtigt at rose, når ros er fortjent. Derfor giver Academy mulighed for at tildele digitale belønninger ved afslutning af træningsforløb. Disse vil fremgå på medarbejderens profil, så man til enhver tid kan se tilbage på dét, man har opnået. Det skaber motivation og positiv anerkendelse fra ens kollegaer.

Udover de obligatoriske træningsforløb kan du på Academy synliggøre karriereveje og bonus indhold for de særligt ambitiøse medarbejdere. Måske har du medarbejdere, der går med en lederspire i maven, som du ikke kendte til? 

Med åbne træningsforløb kan du imødekomme medarbejdere, som trænger til flere udfordringer med specialiseret kompetenceløft. Dine medarbejdere kan selv tilmelde sig de åbne forløb, hvorefter deres nærmeste leder skal godkende deltagelsen.

"Academy skal sikre kvalitet og høj ensartethed i alle afdelinger... alle ansatte arbejder efter de samme procedurer og regler, uanset om de er mekanikere, ledere, lærlinge eller kontormedarbejdere."

– Værkstedskæden Skorstensgaard

Sådan kommer du i gang

Vil du sætte skub i træningen, løfte din interne kommunikation og lade dine medarbejdere dele deres ekspertviden? Så er Academy for dig. Her er vores opskrift til succes:

  • Udpeg en dedikeret projektleder

Det er ingen hemmelighed: Nye systemer kræver ressourcer at starte op. Find derfor ildsjælen i din organisation – én, der både har overblikket og ekspertisen til at løbe med bolden.

  • Tænk ‘hvorfor’, så klarer vi ‘hvordan’

Vi er systemeksperter og kender alle Academys tricks. Men du kender din organisations behov og udfordringer. Det bedste resultat opnår du, når Academy er en digital spejling af din organisation.

  • Vær tålmodig – og modig

Forandring tager tid. Vær forberedt på, at det kan tage noget tid, før alle medarbejdere kommer helt ombord med jeres nye platform. Vær ikke bange for at hjælpe dem på vej, f.eks. ved at lukke ned for gamle, fragmenterede kommunikationskanaler.

Har du brug for en platform til Elæring?
Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi løser jeres udfordringer
Scroll to Top