Vores hold af specialiserede konsulenter favner tilsammen bredt. Vi er særligt dygtige til …

onboarding
Digital medarbejdertræning kan spare ressourcer, øge fastholdelsen og sikre høj kundetilfredshed. Hvis det altså bliver gjort ordentligt.
Onboarding og e læring

Vi hjælper dig med at formgive dine medarbejderes træningsforløb, så de har den rigtige længde, det optimale flow og måske endda afsluttes med en belønning.

A Close Shave er ikke et traditionelt digitalt bureau, men vi har alle værktøjer til at begå brandgodt bureau-arbejde.
Content og kampagner

Hos os får du tekster, der både er læse- og søgemaskinevenlige, og vi formidler, så det ikke bare er let at forstå, men også en fryd for øjet. Vi kan levere enkeltstående content, byde på faste formater eller udarbejde kampagnemateriale.

Kampagner
Vidensdeling
Succeser, de skal fejres. Problemer, de skal løses. Og viden, det skal deles.
Vidensdeling

Vidensdeling er kernen i vores arbejde. Derfor har vi helt styr på fordelene ved at have kommunikation på tværs af organisationen og fra gulvet op til ledelsen. Vi er dygtige til at dele ud af vores egen viden, hvad end det sker til ERFA-møder, som webinar eller over en kop kaffe.

Ret skal være ret. Med Whistle Advisor får du både en nem og sikker whistleblowerordning samt en juridisk rådgiver og sparringspartner.
Whistleblowerordning

Vi sætter et sundt, sikkert arbejdsmiljø i centrum. Det gælder også medarbejdernes ret til trygt at kunne indberette lovovertrædelser og kritisabel adfærd uden frygten for alvorlige konsekvenser. Vi hjælper dig med at implementere en whistleblowerordning, håndtere indberetningerne og yde juridisk rådgivning. 

whistleblowerordning med legaltech
Referencer fra store og små virksomheder
Sådan arbejder vi sammen med dig
Er du nysgerrig på, hvordan et samarbejde med A Close Shave kunne se ud? To projekter er aldrig ens, men vores tilgang er altid den samme.

Matchmaking

Forventningsafstemning er nøglen til godt samarbejde. Vi vil være sikre på, at vi er et godt match, inden vi overhovedet går i gang. Derfor bruger vi altid de første møder med dig på at behovsafdække og lære hinanden at kende.

Planlægning

Som kunde bliver du tildelt en dedikeret projektleder, der lægger en plan for den fælles proces. En gennemtænkt plan skaber nemlig tryghed og betyder, at du aldrig behøver at være i tvivl om næste skridt.

Eksekvering

Vi gør en dyd ud af at levere skyhøj kvalitet på kort tid. Vores setup er agilt, og derfor møder vi dig altid med stor fleksibilitet. Vi ved nemlig, at hverdagen kan ramme uventet, og derfor gør vi plads til justeringer af den oprindelige plan undervejs.

Forankring

Nogle bureauer afslutter samarbejdet, så snart produktet er overleveret. Det gør vi ikke. Vi ser implementering som afgørende og hjælper med, at projektet tages godt imod og efterjusteres, så det passer som fod i hose.

Evaluering

Analyse, evaluering og sparring spiller en stor rolle i vores arbejde – din organisation er nemlig i evig udvikling. Gennem længerevarende samarbejder gør vi os kloge på vores kunder, så vi problemfrit kan navigere mellem helikopter-perspektivet og de mindste detaljer.

Har du brug for hjælp?
Vi byder på kaffe og en uforpligtende snak om, hvor du bør sætte ind.
Scroll to Top