Få det meste ud af brugerdata og Academys HR-redskaber

Hvor skal der sættes ind for at sikre den største succes? Ved at bruge data som ledetråd kan du optimere dine ressourcer og sikre, at alle medarbejdere er med på kort tid. Uanset om målet er øget salg, overlevering af kritisk information eller tilfredse og trygge medarbejdere.

Brugerdata og HR redskaber
Vores datafilosofi

Mere end datapunkter i et regneark

I en virksomhed, der spænder over flere lokationer, kan det være stort set umuligt at bevare overblikket over de mange medarbejderes daglige gang uden en hjælpende hånd. En stor del af den hjælp kommer fra engagerede og kvalificerede lokale chefer og teamledere, men med Academy aflaster vi yderligere ved at servere en række målbare parametre på et sølvfad. 

Hos A Close Shave er vi nemlig vilde med data. Derfor bruger vi Academy som værktøj til måling og monitorering. Vi ved dog også, at data sjældent bør stå alene. Bag systemets statistikker finder vi nemlig mennesker: alle jeres dejlige medarbejdere.

Vores dashboards tjener som rettesnor for at evaluere indsatser, dokumentere gennemførelsen af kernemateriale og identificere udviklingsområder på individ-, afdelings- og virksomhedsniveau. Sådan kan I målrette jeres indsatser på et kvalificeret grundlag.

Hvad tracker vi?

Læsningsstatistik
Gennemførelsesstatistik
Certificeringsscore
Teamstatistik

Online tid
Loginstreak
Dagens kommentarer

Optjente point
Engagementsscore
Brugeres digitale trofæer 

Indsigt og overblik

Medarbejderens aktivitet i centrum

På Academy sætter vi fokus på medarbejdernes færden i det øjeblik, det sker. Platformen bliver en digital arbejdsplads, der summer med aktivitet; hvor medarbejdere deler tips og tricks i forummet, og ledelsen kan lave Town Hall-møder gennem Academys videointegration eller i nyhedsstrømmen. Aktivitetsfeedet opdateres med live data over nyt indhold og dine kollegaers ageren. 

Med mange medarbejdere samlet på én platform er det afgørende at give den enkelte medarbejder en unik og relevant brugerflade, så de ikke skal bruge energi på at sortere i strømmen af information. 

Når en medarbejder logger ind, kan de på forsiden nemt se ulæst indhold, igangværende træningsforløb, seneste indlæg og deres personlige statistikker, såsom loginstreak og engagementsscore. Det er med til at sikre, at alle medarbejdere kommer godt fra start, hver eneste gang de besøger Academy.

Gør det sjovt at gå på arbejde

Hos A Close Shave ved vi, at gamification bidrager til at øge medarbejdermotivationen og sikre, at Academy forankres som go-to platform i virksomheden. Derfor er der tilkoblet en række automatiserede belønninger til medarbejdernes færden – f.eks. et badge til Ugens Topscorer.

Omend point almindeligvis ikke konverteres til noget i den rigtige verden, har vi sammen med vores kunder fundet en række kreative måder at bruge data til at udløse præmier og prestige på den fysiske arbejdsplads. Det gør vi bl.a. gennem opstarts- og salgskonkurrencer.

Og det er ikke så mærkeligt, at det sker med succes, når dataen viser, at vi med op til 93% nøjagtighed kan forudsige, hvilke afdelinger der performer bedst ved at måle medarbejdernes engagementsscore på Academy.

Hvorfor er engagement vigtigt for jeres kultur og bundlinje?
Succes med Academy
af onlinetid på HiFi Klubbens Academy bruges udenfor butikkernes åbningstid
0 %
mersalg af mineralvand på MASH-restauranter gennem Top of Mind-kampagne
0 %
af brugere besvarede tilfredshedsundersøgelse gennem Keolis Academy i 2021
0 %
Ledelsesværktøj

Lad Academy være din ledestjerne til god ledelse

Via platformens dashboards kan en HR-afdeling nemt og hurtigt danne sig et overblik over virksomhedens styrker og udviklingsområder. Hvilke afdelinger overperformer, og hvad kan vi lære af dem? Skyldes deres flotte resultater en høj engagementsscore, og at alle medarbejdere har holdt sig opdateret med de seneste træningsmateriale? Det er formentlig en bærende faktor. 

Ved at bruge data fra Academy kan HR-ansatte og afdelingschefer støtte op, der hvor behovet er størst. Dataindsigt serveres både som mail-rapporter og in-system statistikker, der tracker performance i realtid. Se, hvem der har læst udsendte beskeder og nyheder, hvem der har gennemført og bestået produktcertificeringer, og hvor mange af dine medarbejdere, der har logget på platformen, siden du opdaterede personalehåndbogen. 

Gennem spørgeskemaer kan du endda undersøge medarbejdertilfredsheden, og medarbejdere kan anonymt give deres mening til kende om arbejdspladsen. Sådan understøtter vi vidensdeling på kvantificerbar vis og gør det let at bevare overblikket i en travl hverdag.

“Academy hjælper os med at kommunikere, dele viden og erfaringer, træne og uddanne alle vores ansatte hos Brøchner Hotels på en effektiv og inkluderende måde.”

Lene Larsen, hoteldirektør på Hotel Ottilia, Brøchner Hotels

Sådan kommer du i gang

Vil du sætte skub i træningen, løfte din interne kommunikation og lade dine medarbejdere dele deres ekspertviden? Så er Academy for dig. Her er vores opskrift til succes:

  • Udpeg en dedikeret projektleder

Det er ingen hemmelighed: Nye systemer kræver ressourcer at starte op. Find derfor ildsjælen i din organisation – én, der både har overblikket og ekspertisen til at løbe med bolden.

  • Tænk ‘hvorfor’, så klarer vi ‘hvordan’

Vi er systemeksperter og kender alle Academys tricks. Men du kender din organisations behov og udfordringer. Det bedste resultat opnår du, når Academy er en digital spejling af din organisation.

  • Vær tålmodig – og modig

Forandring tager tid. Vær forberedt på, at det kan tage noget tid, før alle medarbejdere kommer helt ombord med jeres nye platform. Vær ikke bange for at hjælpe dem på vej, f.eks. ved at lukke ned for gamle, fragmenterede kommunikationskanaler.

Har du brug for en platform, der samler og skaber overblik
Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres udfordringer
Scroll to Top