Sådan gør vi en forskel for kunder på tværs af brancher

Eventyrsport vidensdeler på tværs af landsdele
Detail

Med otte gazelle-priser og en forretning i massiv vækst er Eventyrsport en succeshistorie, som vi er stolte af at være del af.

HiFi Klubben samler og løfter hele organisationen
detail og salg

HiFi Klubben savnede et motiverende mødested for medarbejdere på tværs af landegrænser til vidensdeling, specialiseret onlinetræning og intern kommunikation. Det har vi hjulpet dem med.

MASH sikrer kvaliteten og styrker brandet
SERVICE Og hospitality

Hos A Close Shave har MASH fundet en samarbejdspartner, der både kan kvalitetssikre i kraft af intern kommunikation samt styrke brandet udadtil.

Indeks Retail samler 3 butikskæder på én og samme platform
DETAIL & SALG

Indeks Retail ønskede en forenende platform til deres butikskæder, hvor dialog, nyhedsformidling og kampagnetræning ville gøre arbejdsdagen effektiv og motiverende. Det sørger Academy for. 

FynBus højner medarbejderudvikling og kundeservicen
TRAFIK & TRANSPORT

Med Academy-platformen har FynBus fundet nøglen til, hvordan de skaber et fællesskab for chaufførerne, udvikler medarbejderkompetencer og forbedrer kundeservicen.

Brøchner Hotels bygger en stærk virksomhedskultur
SERVICE OG HOSPITALITY

Brøchner Hotels har opnået en gennemgående og stærk virksomhedskultur, hvor deres engagerede medarbejdere trænes, informeres og uddannes på Academy-platformen.

Referencer fra små og store virksomheder:
Sådan arbejder vi sammen med dig
Er du nysgerrig på, hvordan et samarbejde med A Close Shave kunne se ud? To projekter er aldrig ens, men vores tilgang er altid den samme.

Matchmaking

Forventningsafstemning er nøglen til godt samarbejde. Vi vil være sikre på, at vi er et godt match, inden vi overhovedet går i gang. Derfor bruger vi altid de første møder med dig på at behovsafdække og lære hinanden at kende.

Planlægning

Som kunde bliver du tildelt en dedikeret projektleder, der lægger en plan for den fælles proces. En gennemtænkt plan skaber nemlig tryghed og betyder, at du aldrig behøver at være i tvivl om næste skridt.

Eksekvering

Vi gør en dyd ud af at levere skyhøj kvalitet på kort tid. Vores setup er agilt, og derfor møder vi dig altid med stor fleksibilitet. Vi ved nemlig, at hverdagen kan ramme uventet, og derfor gør vi plads til justeringer af den oprindelige plan undervejs.

Forankring

Nogle bureauer afslutter samarbejdet, så snart produktet er overleveret. Det gør vi ikke. Vi ser implementering som afgørende og hjælper med, at projektet tages godt imod og efterjusteres, så det passer som fod i hose.

Evaluering

Analyse, evaluering og sparring spiller en stor rolle i vores arbejde – din organisation er nemlig i evig udvikling. Gennem længerevarende samarbejder gør vi os kloge på vores kunder, så vi problemfrit kan navigere mellem the big picture og de mindste detaljer.

Skal vi også hjælpe dig?
Vi byder på kaffe og en uforpligtende snak om, hvor I bør sætte ind.
Scroll to Top