Nyhedsbrev

Modtag viden og inspiration direkte i din indbakke.

Vi udgiver nyhedsbrevet ca. 1 gang om måneden. Her håber vi at inspirere, motivere og give dig spændende ny viden, som du kan bruge i dit arbejde med kommunikation.

Vi skaber flotte resultater, men det er ikke den eneste grund til at arbejde med os
Vi er en digital schweizerkniv

Lille hold, stort talent… og en tydelig forkærlighed for spidse metaforer. Men vi lyver ikke, når vi siger, at vi er skarpe som japansk stål. Vi evner at bistå dig med en række fintslebne kompetencer.

6
Vores support er i top

Vores kunder har forskellige behov, men fælles for dem er en travl hverdag. Derfor nytter det ikke noget, at de skal vente på svar, når de mangler support. Heldigvis svarer vi typisk inden for en time, senest inden for et døgn.

8
Vi tør satse

Hos os er der ikke langt fra idé til handling, og der er ikke langt mellem de gode idéer. Derfor har vi altid nye projekter at kaste os over, og vi er ikke bange for at komme ud over vores komfortzone. Prøv selv at udfordre os.

Vi skaber resultater
Vi skaber overblik

Uanset om du skal have hjælp til at udarbejde en strategi, drifte din interne kommunikation eller evaluere på dine medarbejderes præstation, gør vi det komplekse konkret – bl.a. ved hjælp af den sociale vidensdelingsplatform Academy.

Scroll to Top