A Close Shave åbner dørene i Berlin

17. februar 2020 af Marie Nørregaard

Det var kun et spørgsmål om tid, før vi bredte os endnu mere ud i verden. A Close Shave har nu kontorer i København, London og sidste skud på stammen, Berlin!

En forenende kommunikationsplatform

Academy har længe været en platform, der forenede medarbejdere, butikker og restauranter på tværs af landegrænser. Faktisk har platformen eksisteret på tysk siden 2017; det var dengang, MASHs tyske kolleger kom på deres internationale Academy-system. Så det var også på tide, at vores tyske kontor slog dørene op.

I Berlin sidder vores Branch Manager, Marie Nørregaard, klar til at byde virksomheder velkommen – både tyske, danske og alle andre nationaliteter. Hvis du har brug for hjælp til onboarding, træning eller motivation af medarbejdere i det tyske, står vi klar med værktøjet over dem alle: Academy.

4

KONTAKT KONTORET I BERLIN

MARIE ANNE NØRREGAARD
BRANCH MANAGER, GERMANY

marie@acloseshave.com
DK: +45 20 83 53 44
DE: +49 151 449 26 144

Kvalitetssikring hele vejen rundt

I den globale verden er det vigtigt at kunne sikre sig, at alle medarbejdere har den rette information. At virksomheden kan sikre ensartethed. Og selvfølgelig at kunderne oplever den samme gode service – ligegyldigt hvor de møder virksomheden i både ind- og udland. 

Her er Academy-platformen et fantastisk redskab til at sikre, at alle medarbejdere – hvor end de befinder sig – får samme uddannelse og forberedes lige så godt på nye tiltag og kampagner, som medarbejderne tættest på hovedkontoret gør.

Spar tid og penge med Academy som kommunikationsplatform

Med skræddersyede onboardingforløb, lettilgængelig statistik og hurtigt medarbejderoverblik kan Academy spare din virksomhed tid og penge, og den spreder vingerne og krydser landegrænser. Platformen er allerede oversat til bl.a. tysk, engelsk, svensk og norsk – og vi glæder os til at øge engagementet på endnu flere sprog.

Træning og e læring

Med Academy får du onboardingmodul, som imødekommer og opfylder dine behov.

Vidensdeling og kommunikation

Du kan nemt sende beskeder og målrette nyheder og indhold til rette medarbejdere 

Brugerdata og HR værktøjer

Du får hurtigt et overblik over dine medarbejdere, deres træningsforløb, engagement mv.

Kontakt A Close Shave i Berlin – eller i København eller London – hvis du mangler overblik i hverdagen og hjælp til træning af dine medarbejdere. Vi er selvfølgelig mobile og kan sikre standarden over hele verden! 

Willkommen aus Berlin!

Scroll to Top