Er du vores nye kollega?

1. maj 2022

Hos A Close Shave søger vi lige nu en ny kollega, der kan hjælpe os med kommunikation og projektledelse for de kunder, der har købt Academy, vores sociale vidensplatform. Vores platform bruges internt til træning, kommunikation og vidensdeling af ansatte i bl.a. HiFi Klubben, Eventyrsport, MASH og størstedelen af den offentlige trafik i Danmark.

Projektledelse og kommunikation

Vi vil gerne kunne sige, at vi leder efter en projektleder. Men skal vi være helt ærlige, er det blot den primære rolle, som du skal kunne se dig selv i. Måske er ‘kommunikationsblæksprutte’ et bedre ord.

I bund og grund vil vi gerne have en, der har erfaring med at udtænke og eksekvere kampagner – fra brainstorm og tekst til opfølgning og kundehåndtering. Du skal være i stand til at holde styr på de projekter, som vi (og i fremtiden du) sætter i søen for kunder på deres platform og hos os selv.

Skal vi remse buzzwords omkring din profil op, ville det være struktureret, selvkørende og omstillingsparat. Vi ved nemlig, at det er altafgørende egenskaber for alle vores medarbejdere. Vi er et lille firma, og alle har mange hatte på (vi bærer mest kasketter og hipsterhuer, but you get the point).

Selvom vi er små, sidder vi med store kunder. Det er en af vores dyder, og det vi er kendt for – vi tager ansvar for at løfte i fællesskab, og det skal du være klar på.

Lidt af det hele

Har du styr på begreber som LMS, SaaS, e-learning og er klar på at agere IT support er det et stort plus. En anden fordel er forståelse for sociale medier og digitale platforme samt interesse for adfærdsdesign, læring og medarbejdertræning. Og så skal du helst være ferm på tasterne. Der ligger en del tekstarbejde i vores daglige arbejde, så dine kommaer skal ikke sidde for løst.

Vil du lave en kreativ ansøgning, er du velkommen. Video, gif’er eller noget helt tredje. Vi kan godt selv lide at tænke ud af boksen (undtagen når vi bruger klichéer i jobopslag), så hvis du tænker, at du kan byde ind med noget helt specielt, er det nu, du skal fremhæve det. Hvis du er god til bordfodbold eller beer pong er det dog ikke lige den detalje, vi har behov for her (vent med det til samtalen).

Du behøver ikke besidde alle kvalifikationer, vi efterspørger, så søg endelig, hvis du mener, at du er den oplagte kandidat. Vi leder efter både en deltids- og en fuldtidskollega, så du kan enten søge jobbet til 25 timer/uge, eller til 37 timer/uge efter ønske og aftale.

Blandt mange ting, som vi kan tilbyde, kan følgende nævnes:
  • Mulighed for at vokse med opgaverne
  • Frihed til at afprøve teori i praksis
  • Stort ansvar og store kundecases
  • Råderum for at skabe egne projekter
  • Søde kollegaer i København, London og Berlin
  • Fleksible arbejdstider og hjemmearbejde
  • Centralt kontor fem minutter fra Nørreport st.
  • Champagne-fredagsbar (alt fejres med champagne hos os)

Der bliver løbende indkaldt til samtale. Stillingen bliver besat, når vi finder den rette kandidat.

Send din ansøgning til job@acloseshave.com.

OBS! Skriv venligst, hvor du har set eller hørt om opslaget.

Scroll to Top